Bardzo dobry 7,6
na podstawie 20 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 20 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,5
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

Anja – Dania
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Data recenzji: 11 października 2012

Sebastian – Norwegia
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Bra
Bra
Data recenzji: 20 września 2016

Jostein – Norwegia
Podróż w większej grupie
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
Data recenzji: 16 marca 2015

Per-Åke – Szwecja
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
Data recenzji: 29 grudnia 2015

Lars – Szwecja
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Data recenzji: 28 marca 2014

Thomas – Szwecja
Indywidualni podróżujący
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: grudzień 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Data recenzji: 09 stycznia 2013

Torsten – Szwecja
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Hej
Dörrmsttan
Data recenzji: 28 września 2015

DONGIL – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Data recenzji: 07 października 2012

NORIKO – Japonia
Indywidualni podróżujący
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2012
いい立地にあります
場所がとにかくいい
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。
Data recenzji: 05 czerwca 2012

jens – Dania
Podróż w większej grupie
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2012
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
Data recenzji: 19 listopada 2012


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: