Powrót do informacji o hotelu

Wspaniały 8,4
na podstawie 18 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 18 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 9,1
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 9,2
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 8,7
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Morten G. – Dania
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Data recenzji: 21 września 2015

Hanne G. – Dania
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Data recenzji: 05 czerwca 2015

Elizabeth M. – Dania
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Data recenzji: 22 października 2014

Iben B. – Dania
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Data recenzji: 25 kwietnia 2013

Trine H. – Norwegia
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Data recenzji: 24 października 2013

Albin G. – Szwecja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Data recenzji: 29 sierpnia 2012

Viktor S. – Szwecja
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Data recenzji: 18 lipca 2012

Harri M. – Finlandia
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2012
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Data recenzji: 24 listopada 2012