Wspaniały 8,3
na podstawie 25 recenzji
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 1191 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 25 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 8,0
  • Obsługa 8,1
  • Wart swojej ceny 8,8
  • Jedzenie/Posiłki 8,3
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Dean – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem ze wspólną toaletą
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2010
Great Value
Good Transport links Included breakfast is very good
No English speakers (wasnt a problem)
This is a great value hotel, it is 20 seconds from an underground station, so it is very easy to get to anywhere in berlin, the rooms were nice and large with a decent view and a shower in the room. They also had high ceilings. We checked in late, which was no problem, as the staff left our keys in a combination box. This hotel is great value for money.
Data recenzji: 31 marca 2010
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rafal – Polska
Podróż z partnerem
Polecam !
Dobra lokalizacja Dobre śniadania Duży pokój Świetna obsługa
Problem z parkingiem po godzinie 20 ! Brak miejsc przed hotelem.
Data recenzji: 16 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sylwia – Polska
Indywidualni podróżujący
Exceptional
Piękna okolica, stylowa kamienica, niesamowita winda (taka w starym stylu), wygodne łóżko, fajny pokój, ładna i funkcjonalna łazienka :)
Data recenzji: 14 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Friedrich – Niemcy
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2014
alles bestens keine reklamationen...
aqufzug fruehstück zentrale lage
alles ok...
Data recenzji: 25 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Valentyn – Niemcy
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Empfehlenswert für klein Budget
Frühstück, Sauberkeit, Preis
Wenn man im Zentrum wohnen möchte und nicht viel ausgeben, ist man in diesem Hotel genau richtig.
Data recenzji: 06 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joanna – Polska
Podróż w większej grupie
Polecam
Lokalizacja i czystość.
W pokoju była kabina prysznicowa o całkowicie przezroczystych ściankach. Dobre dla młodego małżeństwa, dla starszych i młodych, ale tylko znajomych - nie jest to sytuacja komfortowa.
Data recenzji: 23 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ingo – Niemcy
Podróżujący służbowo
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Einfaches, sauberes Hotel - freundliches Personal
sauber, zentral, Frühstück
Data recenzji: 23 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Beata – Polska
Podróż w większej grupie
Good
Hotel w kamienicy, bardzo piękna stara winda, pokoje i łazienka czyste, położony blisko stacji metra, pyszne śniadania. Pokoje wyciszone przez podwójne okna. Internet bezproblemowy. Naprawdę polecam...
Data recenzji: 14 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Christian – Niemcy
Podróż w większej grupie
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2013
Gelungen
Frühstück, Freundlichkeit Personal, Nähe zum Kurfürstendamm
Data recenzji: 03 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bab1 – Polska
Podróż w większej grupie
Very good
good location,very friendly staff,good breakfast
Data recenzji: 14 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Peter – Niemcy
Indywidualni podróżujący
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2012
Gute Lage, freundlicher Service, gutes Frühstück
Gute Lage, gutes Preis- Leistungsverhältnis!
Das Hotel ist sehr verkehrsgünstig (U-Bahn) gelegen. Der Kuhdamm ist zu Fuß in 5min erreichbar. Die Hotelzimmer sind zweckmäßig eingerichtet. Das Zimmer war sauber und ruhig. Das Hotelpersonal sehr freundlich und zuvorkommen. Das Frühstück war ausgezeichnet, vorallem die Vielfalt der angebotenen Speisen. Gepäckaufbewahrung nach dem Check out war ebenfalls kein Problem. Für alle Art von Reisenden unbedingt zu empfehlen. Es ist keine Luxusherberge, aber bei diesem Preis und der Lage direkt am Kuhdamm, unbedingt zu empfehlen.
Data recenzji: 29 listopada 2012
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Anna – Polska
Podróż w większej grupie
klimatyczny
ładna, spokojna okolica, blisko do metra, blisko bardzo dobra, tania hinduska restauracja, w hotelu pyszne śniadanie,
"rustykalny" styl hotelu, ale to kwestia gustu, a nie zarzut
Data recenzji: 22 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wlodzimierz – Polska
Podróż z partnerem
Superb
Bardzo przestronny pokoj,czysciutko,swietne sniadanka,minuta do U-bahn,7-8 min.piechota do do Ku- damm,bez zastrzezen.
Nie ma sie do czego przyczepic.
Data recenzji: 13 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Harry – Holandia
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2012
Tolle lage, Guten zimmer und freundlicher Service
Sauberes zimmer und sehr reichliches fruhstuck
Hotel ist alt, liegt uber buro's aber ist Sauber Gute betten Badezimmer ist klein aber sauber
Data recenzji: 22 maja 2012
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Marzena – Polska
Rodziny ze starszymi dziećmi
Polecam
super położenie, wszędzie blisko, dobra cena
Data recenzji: 15 sierpnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Emmy – Holandia
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: październik 2014
Goed verblijf
1 zeer vriendelijk personeel. 2 schattig oud liftje uit begin 1900 3 zeer centraal gelegen
Als je binnen komt is er dat mooie oude liftje wat je naar de receptie op de tweede etage brengt. Het hotel ligt vlak bij een U-bahn station ligt waardoor je aales in de stad goed kunt bereiken. We moesten onverwacht een nacht bij boeken wat gelukkig geen probleem gaf en de omgeboekte tickets voor het door stakingen verlate vertrek konden zonder problemen uitgeprint worden bij de receptie door het zeer vriendelijke personeel!! Top!
Data recenzji: 23 października 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wiesława – Polska
Podróż w większej grupie
Good
Bardzo pozytywne wrażenia, dogodna lokalizacja - blisko metro, szybko można dostać się do centrum; czysto; wygodnie; bardzo dobre śniadania; byłam z przyjaciółką tydzień; nie było żadnej "wpadki&...
Data recenzji: 16 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mari – Szwecja
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Lätta att hitta, centralt, men mycket trafik
centrallt, fina rum, god frukost
Hotellet var stort fint. tyvärr fick vi rum ut mot gatan och där var det mycket trafik. Internät fungerade ganska dåligt. Trevlig personal och gemytlig frukost våning med god frukost.
Data recenzji: 10 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HO – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
房间与洗澡间大.整齐住的舒服.
旅馆的职员有礼,待人诚恳, 英语水平不错. 旅馆所在地,环境很好.到其中一个飞机场有巴士直达.
我们很喜欢住在这里. 环境好,出入方便. 房间大而且整齐干净, 近期装修. 晚上有暖气, 职员态度好,英语也讲的流利.
Data recenzji: 16 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ockert – Republika Południowej Afryki
Podróż z partnerem
Very good
Very friendly staff. Good full breakfast. Big clean room. Public transport nearby. Safe neighborhood. We would definitely recommend this place.
Old building, so comes with its inherent nits.
Data recenzji: 23 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: