Wspaniały 8,9
na podstawie 232 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 232 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,2
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 9,5
  • Komfort pokoju 8,9
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 8,0
Sortuj wg

Kit – Hongkong
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Melia
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Great hotel with good services and good location
Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Data recenzji: 03 sierpnia 2015

Janice – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Pokój The Level
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Excellent location
Location. Level lounge. Value
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Data recenzji: 19 lipca 2015

Bataa – Mongolia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Melia
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
not bad
good
Not bad
Data recenzji: 11 lipca 2015

Supreeya – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Melia
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Nice area
Good area
i love Berlin
Data recenzji: 08 lipca 2015

Ronald – Australia
Podróże z partnerem
Pokój Melia
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
top location
location, price and the room size and cleanliness
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Data recenzji: 04 czerwca 2015

TONG – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój Melia
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
Good location
location location location
Data recenzji: 19 kwietnia 2015

Kim – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój Melia
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Just so-so
Room size, Speed of elevator, Close to train station
Staff not very helpful at arrival, but the staff of the next morning was very friendly.
Data recenzji: 08 stycznia 2015

JANE – Republika Południowej Afryki
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Melia
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Melia Berlin Hotel
Location.
The hotel was as good an many 5* hotels I have stayed in. The staff were friendly and helpful. My only complaint is that the bath towels were the size of hand towels and a bit thin. It is very close the public transport system, which makes access to the city very convenient, and is a short walk from museum island.
Data recenzji: 05 stycznia 2015

Sandy – Singapur
Podróże grupowe
Pokój Melia
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Good location, functional business hotel
Location, location, location
Small rooms, clean. Location right next to subway and the river where there are lots of restaurants.
Data recenzji: 23 października 2014

ITZHAK – Izrael
Podróże z partnerem
Pokój Melia
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2014
Great Hotel, Fantastic Staff and perfect location
Clean and comfortable rooms, fantastic Staff , perfect location!
Data recenzji: 18 października 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: