Wspaniały 9,0
na podstawie 98 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 99 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,3
  • Udogodnienia 9,3
  • Lokalizacja 9,4
  • Komfort pokoju 9,4
  • Obsługa 8,9
  • Wart swojej ceny 9,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,9
Sortuj wg

Kathy – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Loved the view
It was close to all the best cafes and bars. We went on a subset cruise which boarded 50m away from our room. Great layout and would definitely stay again. Would have preferred the queen in the main bedroom as the 2 singles together was uncomfortable.
Data recenzji: 17 maja 2016

Chun – Hongkong
Podróż z partnerem
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Best choice in Airlie
Right next to the bus terminal in Port of Airlie. Easy access. Great apartment. You have billaboard and cafe right downstairs while only 5-10 mins walk to the town with food and supplies. Nothing we can complain.
Data recenzji: 20 kwietnia 2016

Yuan – Chiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Wonderful second stay with boathouse
Wonderful second stay with boathouse
Data recenzji: 24 marca 2016

Peter – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
lovely
good, nice outlook
Data recenzji: 12 marca 2016

Teneale – Australia
Podróż w większej grupie
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2016
great hotel
Loved the location and the pool!
Data recenzji: 08 lutego 2016

CHUCKIE – Hongkong
Podróż w większej grupie
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Nice staff!nice location near port and town
Suitable for group
Data recenzji: 03 lutego 2016

David – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament z 3 sypialniami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Weekend Away
Excellent Value, Location and Staff
Very Excellent Weekend stay at a Very Excellent Apartments.
Data recenzji: 01 lutego 2016

Juliet – Australia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Perfect Location
Location, facilities, apartment
We had the most perfect Christmas holiday at the Boathouse. The rooms were beautiful. The views were spectacular and facilities were great. We will definitely be coming back.
Data recenzji: 04 stycznia 2016

Andrew – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Best Airlie location
staff. location. value
Great. Minor hiccup re guests below chain smoking but management were quick to step up to it. Entire hotel is smoke free.
Data recenzji: 16 grudnia 2015

Mira – Australia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2015
Piece of heaven
1. Beautiful setting, 2. Stylish and comfortable apartment, 3. Close to town but quiet
Fabulous stay, highly recommend.
Data recenzji: 16 listopada 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: