2015
Bardzo dobry 7,7
na podstawie 443 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 443 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,4
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,7
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Sandra – Niemcy
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z dwoma osobnymi łóżkami i widokiem na ocean
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great for a short stay
.
Data recenzji: 15 lipca 2016

Jennifer – Filipiny
Podróże grupowe
Z widokiem na góry
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Wonderful vacation
Location is central to everything you need. Hotel is beachfront and has pool.
Data recenzji: 01 lipca 2016

Jennifer – Filipiny
Podróże z partnerem
Z widokiem na góry
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great vacation
Perfect hotel location near beach and shopping area.
Data recenzji: 27 czerwca 2016

John – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z balkonem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Not worth the price
King size bed in reality is two double beds pushed together? Restaurant has extremely limited hours and very limited menu. 4 items on the ala carte menu I think?? Bathrooms filthy...mold growing on the walls of the shower... 5 days was never cleaned. Rooms smell musty..for the price we paid (almost $400 a night) it was not up to par.
Data recenzji: 25 czerwca 2016

xerxes – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Z widokiem na góry
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great hotel accommodation, scenic location!
Memorable vacation, definitely!
Data recenzji: 20 czerwca 2016

Mia – Filipiny
Podróże z partnerem
Z widokiem na góry
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Nice location, valie for money
The rooms were a little bit old but clean. They will just provide you with free bottled water on the first day. Nice beach front.
Data recenzji: 20 czerwca 2016

Roan – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój rodzinny trzyosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great beach area and a nice pool. The rooms are spacious enough.
This hotel exceeded our expectations.
Data recenzji: 17 czerwca 2016

Frederick – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Z widokiem na góry
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Can't beat the view!
Guam is one of my fav places! If you can, get the ocean view as it's beautiful! You're in Tumon so with most hotels in the area (I've stayed in a multiple hotels in Guam) the rooms are a bit dated, but is fine. The staff was nice and courteous. The breakfast buffet is nice but a bit overpriced. About a 10 minute walk to the Outrigger. So far, this is my go-to when I go to Guam.
Data recenzji: 08 czerwca 2016

Marina – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excellent location
Beautiful ocean view
Data recenzji: 03 czerwca 2016

Dansel – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
I love Guam!
We had the best vacation ever. The staff are very hospitable and the ocean view rooms are amazing! We will definetly come back.
Data recenzji: 21 maja 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: