Dobry 7,3
na podstawie 241 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 241 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,9
  • Udogodnienia 6,3
  • Lokalizacja 7,6
  • Komfort pokoju 7,5
  • Obsługa 7,5
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Kak – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
NORMAL HOTEL
ROOM TOO OLD, TOO DARK, NO REFILLING MINERAL WATER ON NEXT STAY
Data recenzji: 30 maja 2016

TANG – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good experience
Nice staff and good location
Data recenzji: 19 maja 2016

Jitaek – Korea Południowa
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Nice view hotel close to downtown.
It has nice view as the hotel name and located in downtown very covenient place and near of the beach but not so noisy at the night. Also the hotel staff are very kind. I like this hotel so much.
Data recenzji: 16 maja 2016

Hsin – Tajwan
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Nice
Great location ,nice room
Data recenzji: 09 maja 2016

Michelle – Guam
Podróż w większej grupie
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great value
Room was more than expected.
Data recenzji: 05 maja 2016

Raymond – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Oceanview Hotel Guam
Nice place. Calm and relaxing. Staff were absolutely friendly and hospitable. Clean and spacious rooms. Good location. Will visit it again someday.
Data recenzji: 29 kwietnia 2016

Marcus – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Close to downtown
An older hotel, but no complaints. It is close to all attractions downtown and the price is very reasonable
Data recenzji: 26 kwietnia 2016

hermogenes – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Kinda stiff location. Its really an uphill climb:) Staff are very friendly.
Data recenzji: 09 kwietnia 2016

PAUL – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2016
nice and cheap hotel, big rooms
looking forward to return in guam, and book again to this hotel
Data recenzji: 23 marca 2016

Jashae – Guam
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Wedding weekend
Loved the accommodations! We had conjoining rooms making our room setups easier. Loved how well we were treated for the wedding.
Data recenzji: 25 lutego 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: