Moje ulubione hotele
Ostatnio oglądane hotele
Klienci lubią Hotel za:
    Okolica polecana dla:
  • zakupy
  • życie nocne
  • plaże
    Odległość do lotniska:
  • Lotnisko międzynarodowe Phuket (25.3 km)
    Komentarze klientów:
  • "Przyjazna, pomocna obsługa", "Świetny wystrój pokoi", "Nowy hotel"
    Najlepsze atrakcje w okolicy:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 minut pieszo)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 minut pieszo)
  • Bangla Road (2.5 km / 30 minut pieszo)
  • Centrum handlowe Jungceylon (2.6 km)

Uwaga: Wszystkie odległości są mierzone w linii prostej, od Twojego punktu do celu.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Możesz przejrzeć wszystkie dodane hotele na liście "Moje ulubione hotele".
Wspaniały 8.6 na podstawie 1529 recenzji

"piękne widoki, dobre jedzenie oraz cisza i spokój..."

wojciech, Poland November 26, 2014
Nie czekaj aż będzie za późno! Zarezerwuj już teraz i nie przegap dzisiejszej ceny.
Zarezerwuj terazPłać później

Oferta dostępna dla tysięcy pokoi hotelowych.

Rezerwuj mądrze. Rezerwuj z Agoda.com!
Wybierz swoje pokoje
W cenę nie wliczono: Hotel tax 7.91%
lipca 04, 2015 - lipca 06, 2015 | 2 noce
Zameldowanie
Noce Wyjazd
Rodzaje pokoi Max
Cena za noc
Liczba pokoi
Best seller - limited supply!
Deluxe z balkonem ze śniadaniem
Limited Time Offer Rate includes 50% discount!
Informacje o pokoju
USD 0 425.99
Specjalna cena! Oferta bezzwrotna
Wolne pokoje
Best seller - limited supply!
Deluxe z balkonem ze śniadaniem
Informacje o pokoju
USD 0 851.98
Warunki rezerwacji
Wolne pokoje
Cechy hotelu

Udogodnienia
  • całodobowa recepcja
  • całodobowa obsługa pokoju
  • transfer z lotniska/hotelu
  • bankomat na miejscu
  • opieka nad dzieckiem
  • bar
  • sprzęt do grillowania
  • centrum biznesowe
  • wypożyczalnia samochodów
  • kawiarnia
  • konsjerż
  • czyszczenie chemiczne
  • winda
  • usługi dla VIP-ów
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • pokój dla rodziny
  • pralnia
  • biblioteka
  • przechowalnia
  • przechowalnia bagażu
  • zaplecze bankietowe/konferencyjne
  • gazety
  • bar przy basenie
  • restauracja
  • obsługa pokoju
  • sejf
  • wspólne pomieszczenie/salon TV
  • usługi dowozu
  • strefa dla palących
  • wycieczki

Sport i rekreacja
  • bilard
  • siłownia/sala fitness
  • pokój do gier i zabaw
  • ogród
  • wanna z hydromasażem
  • klub dla dzieci
  • masaż
  • basen odkryty
  • basen (dla dzieci)
  • sauna
  • spa
  • łaźnia
  • tenis stołowy

Internet
  • darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach
  • Wi-Fi w miejscach publicznych

Parking
  • parking
  • usługa parkowania samochodu

Personel mówi w nastepujących językach:
  • angielski
  • filipiński
  • hindi
  • nepalski
  • tajski

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!
Kurort - opis
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, oferujący zakwaterowanie w dzielnicy miasta Phuket znanej z tak...więcej... Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, oferujący zakwaterowanie w dzielnicy miasta Phuket znanej z takich atrakcji jak życie nocne, zakupy, plaże, jest popularny wśród klientów biznesowych, jak również osób poszukujących wypoczynku. Oddalony zaledwie o 1 Km od centrum miasta i 35. Km od lotniska, ten posiadający 5 gwiazdek hotel przyciąga rzesze turystów każdego roku. Ten nowoczesny hotel leży w pobliżu takich atrakcji jak Train Thai Boxing, Dive Supply, Bangla Road.

Oferując najlepszą obsługę oraz szeroki wybór wszelkich udogodnień hotel Avista Hideaway Resort & Spa Phuket stawia sobie za cel przede wszystkim zapewnienie swoim gościom maksymalnego komfortu. Goście hotelu mogą korzystać z dostępnych na miejscu usług, takich jak darmowe Wi-Fi we wszystkich pokojach, całodobowa recepcja, całodobowa obsługa pokoju, udogodnienia dla niepełnosprawnych, przechowalnia bagażu.

W hotelu Avista Hideaway Resort & Spa Phuket mieści się 150 sypialni. Wszystkie zostały stylowo urządzone a niektóre dodatkowo wyposażone w takie udogodnienia jak internet bezprzewodowy (bezpłatny), dostęp do internetu (bezprzewodowy), prywatny basen, wanna z hydromasażem, pokoje dla niepalących. Hotel oferuje dostęp do wielu wyśmienitych obiektów rekreacyjnych, takich jak wanna z hydromasażem, siłownia/sala fitness, sauna, basen odkryty, spa. Wyróżniający się świetną lokalizacją oraz wieloma udogodnieniami, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket sprosta oczekiwaniom naprawdę wielu gości.
Kurort - warunki
Przydatne informacje
Jedzenie, napoje i rozrywka

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa

Wszystkie recenzje (1530)

Pary (875)

Indywidualni podróżujący (165)

Podróżujący służbowo (51)

Rodziny z małymi dziećmi (246)

Rodziny ze starszymi dziećmi (125)

Inni (68)

Wspaniały
8.6
z 1530 recenzji
Warty swojej ceny
8.5
Lokalizacja
7.6
Ocena pracowników
8.9
Warunki w hotelu/Czystość
9.1
Komfort pokoju
9.1
Jedzenie/Posiłki
8.2
Wszystkie recenzje ( 1530 )
Sortuj według:
wojciech P. Podróż z partnerem
Poland, November 26, 2014
cisza spokój i piękne widoki

piękne widoki, dobre jedzenie oraz cisza i spokój
9.3
Waldemar N. Podróż w większej grupie
Poland, March 17, 2014
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

widok,cisza,basen
7
Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.Takie szczegoly jak woda w łazience po kąpieli nie ścieka,ciężko domykające sie okno tarasowe,głośna klimatyzacja i kilka innych rzeczy cos znzczą.Warto wiedzieć,że w przypadku kiedy zaprosisz goscia do pokoju zostaniesz OBCIAZONY OPŁATA Wczesniej nigdy w Tajlandii sie z tym nie spotkałem.Z ho telu jest wzsedzie daleko, na plaze,do miasta.. Ogólnie polecam inny wybor niż Avista.
Soh H. Rodziny z dużymi dziećmi
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Podróż z partnerem
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Podróż z partnerem
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Podróż z partnerem
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Podróż z partnerem
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco S. Podróż z partnerem
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
yuk L. Rodziny z małymi dziećmi
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3
yuk L. Rodziny z małymi dziećmi
Hong Kong, June 24, 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9.3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Podatki i opłaty manipulacyjne obejmują zwykle opłaty pobierane przez hotel i pokrywane przez Agoda. By dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z regulaminem korzystania z serwisu Agoda. Podatki i opłaty manipulacyjne mogą również zawierać inne koszty poniesione przez Agoda w procesie rezerwacji.